Selasa, 3 Januari 2012

sedihnye nak tinggalkan





salam sejahtera dan salam asar
weii , sedih kot ! :( huaa .. lepas ni dah tak boleh nak
citer apa2 lagi kat korang ..
aku dah nak balik oztel . ermm mesti aku miss korang kan ?
iyolaa tu maii ~ ahaks


maybe nie post entri aku yang last kot . aku dah hampir dekat
dengan PMR nie . doakan la kejayaan aku ye.
walaupun aku duduk ostel n nak PMR tak bermakna
aku akan tinggalkan blog buruk nie tok selama lamanya kan ??


oke la , arini entri short jee .. dah nak bla nie
sesiapa yang usha + tengok + ceroboh dan yang sekutu
dengannya kat blog ni , jaga la elok2 yee


assalamualaikum