Jumaat, 16 Mac 2012

kenangan bersama kawan-kawan yang caring + loving + charming



yeah .. akhirnya menjelma jugak tuan empunya blog !
yeayyy selama nie bukannya aku taknak keluar
tapi aku tak suka letak picca nie , yang nie pun
korang carik la sendiri ye Maisarah Arkam yang manaa ..





this is my friends yg mengada , menggedik , menggatal
opss .. taktak tipu jerr ! tengok muka budak baiikk tuh .. ko ada ??
oke , nie time sukan expired masalah 
dah berzaman kott tamat benda nie , tapi still nak wujudkan





nie BFF aku ..MAKWE DISINI aippp .!!
jangan sentuh , tengok boleh
hahaha ... oke dah tengok ? add tak ? apa daaa bina ukhuwah sekali 
baru lah kenal baik ke takk .



nice place sweety , korang charming smile ^_^
hikhok comel kan ? angguk jelha 
kurang aseemm .. comel la nie nak comel mana lagi
neutral nie , no make up make up 
plastiiikkk ..










*p/s : uii , banyak lagi sebenarnya .
tapi tak larat laaa !!
penaatt woo .. jangan take take

WE ARE FRIENDS TILL JANNAH
CANDIDATES PMR 2012
9A WE GET IT TOGETHER !!

(cumiecomotcrew) terbaeekk !!












Rabu, 14 Mac 2012

Apa ? ada orang nak belanja 'MAGNUM'




CURSOR SINI okey , ninonino magnum sampai ..
huhu korang dah dapat kan ..? nyuuummm sedaappnye
sapa sudi belanja aku .. cepat la belanja yee 
sementara stok masih ada nie .. teringin jugak nak rasa 


apa rasa aiskrim tuh ? sedapkah ? dah lah mahal nak beli tak tau pulak
dekat mana . Korang kan handal bab makan nie ..
saje je nak menaip sebenarnya takde function pun arinie ..

korang dah lunch ? makan apa ? untong laa .. dari aku lunch tak breakfirst pun tak
apa nak jadik laa . aku tak heran .. sakit aku punya diri kann .??
MENU LUNCH haha .. sedap sikit tengahari2 mencekik benda nie




Selasa, 13 Mac 2012

Thanks sebab kau ingatkan aku




Sahabat ,
Thanks sebab ingatkan aku
Thanks juga sebab kau dah tolong aku

Sahabat ,
Mungkin kalau kau tak ingatkan
entah apa entah aku buat 

Kita sama-sama saling
ingat mengingati
setiap perbuatan yang salah pasti
ada kebenarannya

Aku akan sentiasa ingat teguran kau tu
Aku harap ini bukan teguran yang
terakhir kau bagi dekat aku

Mungkin aku nak cakap lagi
tapi otak dah membeku
tapi setiap kali kalau aku nak tidur
pasti ayat-ayat yang berbunga 
terlintas di benak fikiranku

Selasa, 3 Januari 2012

sedihnye nak tinggalkan





salam sejahtera dan salam asar
weii , sedih kot ! :( huaa .. lepas ni dah tak boleh nak
citer apa2 lagi kat korang ..
aku dah nak balik oztel . ermm mesti aku miss korang kan ?
iyolaa tu maii ~ ahaks


maybe nie post entri aku yang last kot . aku dah hampir dekat
dengan PMR nie . doakan la kejayaan aku ye.
walaupun aku duduk ostel n nak PMR tak bermakna
aku akan tinggalkan blog buruk nie tok selama lamanya kan ??


oke la , arini entri short jee .. dah nak bla nie
sesiapa yang usha + tengok + ceroboh dan yang sekutu
dengannya kat blog ni , jaga la elok2 yee


assalamualaikum