Khamis, 29 Disember 2011

yeah , aku rajin ~



hyep korang , dah lama kan aku tak update entri . sorry ea korang ! aku sibuk sikit lha .
lagi pun aku tak taw nak cerita apa kat korang . yelha ~ takkan asyik cerita yang best je .
macam takde cerita bad pulak .. hehe .


oke , stop melalut ! di malam yang sungguh indah ini , mungkin ramai yang sedang dibuai 
mimpi kot . tapi , time korang tengah dibuai mimpi tu lha aku rajin .
nak taw tak aku buat apa ? nak taw ke ? sebelum tu , tutup mata dulu .. tutup cepat ,
ha ! aku nampak ada yang tak tutup tu ., oke2 , sorry sekali lagi ! ala , saja je
nak gughau senda , yelha ! korang kan dah bosan baca entri aku yang tah pape tu kan ?



Maisarah Arkam dah S T O P . sekarang ko nak ceritakan apa yang membuatkan ko rajin
sangat time orang tengah dibuai mimpi . oraiittt , aku akan cerita . sebenarnya aku masak maggi je
punnn .. gelak lha puas2 sampai lebam ~ takpe2 i know lha u olls lagi terer dari i ,
tapi pedulik hape aku . entri aku + blog aku ..



nyum..nyum..nyum ! sedap nyee ... cet , perasan je . nak ka ? bukak mulut besau besau cepat .
aumm .. nyummy ! HAHA .. sabariah jelha . ada yang nama sabariah ke baca entri nie ?
sorry sangat sangat ye . takde niat pun nak sakit kan ati . just nak berkidding je ..


oke , chow ! tata
assalamualaikum ~

Tiada ulasan: