Khamis, 22 Disember 2011

tahniah !



Alhamdulillah , ari ni adalah keputusan PMR 2011 diumumkan . Tahniah !
mesti korang tertanya2 kan , sekolah aku dapat bape orang straight A ?
alhamdulillah tahun ni ramai sikit berbanding tahun lepas ..
agak2 korang bape ? ha ! sabar
troloolooolo .. ^_^
20+ orang .. haha ! tahniah akq2 n abg2 ..



tak caya ke ? Tekan sini ha ! puas ? 
macam mana ? ada berann ?
HUH ! tahun depan aku pulak ! hope sangat boleh score .
aku tengok pic dia orang sedih + happy sangat kot ..
dapat peluk mak ayah dia orang , happy an dia orang dan boleh buat dia orang
SENYUM >_< .. best nyeee



oke , batch 96 da lepas . tahun depan batch 97 pulak !
tak sabar2 kot .. tapi agak berdebar jugak la ..
sepupu aku usha sini dapat 4A je , btw ! TAHNIAH .
yang lagi sorang tengok ye dapat 5A , TAHNIAH jugak .
lepas ni agak2 sekolah mana la dia orang erk ?
ermm .. =="


good luck guest . hope u will success
in u're life . ^,^

Tiada ulasan: