Ahad, 18 Disember 2011

penat nye ..




ari ni aku penat gilerr .. ni mesti effect sabtu ngan ahad la ni ,
korang tau kan aku pergi mana ?
tak tau ? sabar la aku nak bagi tau la ni .
tapi sebelum tu korang boleh tengok apa yg aku buat dekat
sini semoga happy .



oke , jangan buang masa . sebenarnya cuti minggu lepas
aku ada pergi kursus ni , memang bestt la ..
mula2 tu memang agak membosankan
jugak la .. sebab belum ada kawan lagi kan , biasa la tu !



aku ni sebenarnya malu nak tegur orang ,
nanti kang kalau aku tegur orang cakap 'peramah terlajak betul' .
yelaa .. tapi aku tengok orang jugak la ..
kalau dia tu macam pemalu sikit nanti aku tegur la ,
HAHA :D tegur orang pemalu mungkin agak senang kot !



tapi tak puas la dekat sana , HUH ! lega weyh bile dapat tau takde
'night walk' aku memang sensitif betuii ngan perkataan tuh !
aku pun tak taw kenapa , dah la tempat nya dekat dengan KUBUR .
seraamm wookk !


aku tau citer aku nie tonggang langgang .. tapi ,
ampun dan maaf sangat2 ye ,. baru cuba nak menulis
n meluahkan .. HAHA


jumpa disini . 
Assalamualaikum . ^_^

Tiada ulasan: