Khamis, 22 Disember 2011

apa benda ni =="




grrr .. apa hal kau nie ? pelik betul aku . ada jugak yg kena cepuk kang !
hehe , rilekss r korang saja je tuh ! gimik + gidikss .. 
oke . stop pasal semua tu , tadi aku bagi mesej kat bro sorang nie . saja ja bha !
aku tanya lha dye dapat bape PMR . mengada kan ? eh ! suka ati aku r .


Bro ni la haha ! sorry ye bro .. wa buat camni ! saja jerr
bro nie memang terbaeekkk lha ~ terbaekk ke ?
boleh lha ! aku selalu gak chat ngan dy . hehe ! kalau chat tu perghh..
memang kawtiimm abes lha . tapi still ada batasan jugak .



dye sebenarnya kawan sekolah rendah aku , tak sangkabila da naik sekolah menengah
 ni boleh satu sekolah .teringat lagi sekolah rendah dulu , 
aku kenal dye pun bila da akhir2 sekolah . so , bila aku masuk tahun 6
sunyi lha pulak takde kawan senior . aku memang suka kawan
dengan bro n sis atas nie , tak tw lha nape ! maybe bestt kowt ! hehe



tekantekan ha ! nie lha dye kawan aku yg memang 'awesome'
haha .. dye cakap aku nie BFF dye , tapi aku rasa macam tak . Agak-agak korang
kenapa ? yelha mana tak nye , semenjak da ada awek ni ,
kiteorang da tak mesej macam dulu lagi ! ermm.. agak nye orang 'in a relationship'
nie memang macam ni ye ? awek  lagi penting dari kawan ??



ish , pelik betul aku dengan orang bercinta ni .. best ke wei bercinta tu ?
sebabnya aku juz tw bercinta kat Allah , Rasul n my parents je ..
hmm .. ntah la ! aku tak taw nak jadik apa ngan bebudak sekarang nie .
aku bukannya alim sangat , fine kalau korang nak cakap 
'eleh , bajet alim ! macam tak pernah couple pulak'
seriusly , aku memang tak pernah couple2 nie .. petak aku dibuat nya ! grr ..

blalha,akutakheranpunkorangnakcakappe .!!

3 ulasan:

~cekyah~ berkata...

potongpotong tulisan tu lagi~

Maisarah Arkam berkata...

apa pon ta boleh la cekyah nie .

~cekyah~ berkata...

hee~